Netwerken

Balgobind ICT is gespecialeerd in het aanleggen van bedrijfsnetwerken. Wij zijn er ook voor het beveiligen en onderhouden van uw bedrijfsnetwerken.


Hosting

Om u website online te zetten moet u beschikken over een naam en ruimte op het internet voordat mensen u website kunnen bezoeken. Balgobind ICT kan u deze zorg ook uit handen nemen.

Image online

Uw bedrijfsgegevens zijn waardevolle bestanden. Daarom mogen deze gegevens niet verloren gaan, gestolen worden. Met Image Online stelt eenmalig in wat, wanneer en hoeveel u wilt backuppen. Image Online zorgt er vervolgens voor dat uw backup op de ingestelde tijd worden gemaakt. De backups worden via internet verstuurd naar Balgobind ICT. Uw bestanden worden daar beveiligd opgeslagen.

Webdesign

Voordat u uw website online kan zetten moet deze nog ontworpen worden. Dit kan Balgobind ICT ook voor u doen. Ook kunnen wij uw website voor u onderhouden.

Remote support

Binnenkort kunt u bij ons ook terecht voor Remote support. Dit houdt in dat u als u problemen heeft met uw computer wij dit op afstand voor u kunnen oplossen. Dit bespaart u een hoop geld en tijd!

Naast de primaire diensten die hiernaast zijn vermeld leveren wij ook een groot aantal andere diensten die hieronder in het kort staan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.