Balgobind ICT groeiend bedrijf met klanten over heel nederland en daarbuiten. Balgobind ICT is begonnen in 2000 met het leveren van de dienst webdesign. Sinds kort levert Balgobind ICT u ook de mogelijkheid om:

uw webhosting door ons te regelen, het backuppen van uw data en het aanleggen van een bedrijfsnetwerk.

Balgobind ICT is onderdeel van Balgobind Group. De Balgobind Group is een paar maanden voor Balgobind ICT opgericht door onze mensen in de Verenigde Staten. Wij werken nauw saman met onze college´s in de VS zodat u altijd gebruik maakt van de nieuwste snufjes. Voor meer informatie over de Balgobind Group klikt u op "meer info".

Ons bedrijfsprofiel

Balgobind ICT biedt internetdiensten aan particulieren en zakelijke klanten. Balgobind ICT levert deze diensten, zowel nationaal als internationaal, variërend van het aanleggen van bedrijfsnetwerken tot het herstellen van uw data.

Onze klanten vertrouwen erop dat ze kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare diensten aangeboden krijgen die hen in staat stellen zowel hun zakelijke als privédoeleinden te bereiken in zowel werk als vrije tijd. We bieden hun een reeks innovatieve producten waarmee informatie wordt ontsloten en ontspanning wordt geboden waar, wanneer ieder dat wil.

We vertrouwen erop dat de grote groep van tevreden klanten de basis vormt voor winstgevende groei en daardoor waarde creëert voor onze aandeelhouders. Ook vinden we dat onze betrokkenheid ten aanzien van kwaliteit en klanttevredenheid alleen kan worden gerealiseerd als onze medewerkers gemotiveerd zijn om de best mogelijke diensten aan te bieden.

Balgobind ICT werkt met verschillende bedrijven samen om de kwaliteit van onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Doordat wij met verschillende bedrijven samenwerken hebben wij een groot verzorgingsgebied waar wij onze diensten kunnen leveren.